Bancuri Cu Si Despre Negri Poarta ilegal o arma

Poarta ilegal o arma

Era pe timpul apartheidului în Africa de Sud. În cele din urmă se aprobă ca organizaţia Crucii Roşii mondiale să viziteze o închisoare, bineînţeles plină ochi cu negri bantu. Doamnele de la Crucea Roşie au inspectat şi infirmeria închisorii şi acolo au văzut trei negri mititei care erau cu gâtul, mâinile şi picioarele în ghips şi îl întrebară pe primul:
- Domnule, ce s-a întâmplat?
- Traversam strada pe o trecere de pietoni, când aud că vine în viteză un merţan condus de un alb şi mă loveşte de am spart parbrizul şi am intrat peste el înăuntru şi apoi am fost condamnat la închisoare pentru că am intrat în autoturism prin efracţie. Îl întrebară şi pe al doilea:
- Dumitale ce ţi s-a mai întâmplat?
- Pe mine aşa tare m-a lovit un alb cu merţanu pe trecerea de pietoni că am spart parbrizul, am tranzitat interiorul maşinii şi am ieşit prin lunetă şi bineînţeles că am intrat la răcoare mai mult decât colegul pentru că mi-au zis că am intrat prin efracţie şi am ieşit prin efracţie. La al treilea:
- Domnule, dumneata ce-ai mai păţit? (ăsta avea mâini, picioare, gât în ghips şi era înfăşurat tot în bandaje).
- Pe mine când m-a lovit un alb cu maţina pe trecere de pietoni, am intrat prin parbriz, am ieşit prin lunetă şi nu s-a săturat, a frânat, s-a dat jos, a venit la mine şi mi-a înfipt un cuţit în spate după care am fost condamnat fiindcă am intrat prin efracţie, am ieşit prin efracţie şi culmea, pentru port ilegal de armă.
Comentarii   

Adauga Un Comentariu

Lista De Bancuri

e-advertising

PaidVerts

PaidVerts

PaidVerts

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Recomandă

Sondajul nostru

Evaluează site-ul

Bancuri Noi

Read more...

Bancuri Noi