Care e diferenta dintre Steaua si o buburuza? Buburuza are mai multe puncte...

Adauga Un Comentariu

- De ce nu poarta stelistii in masina centura de siguranta ?- Ca sa adune puncte...

Adauga Un Comentariu

In camera saldatilor se aud tot felul de icnete si gemete. Capitanul, care trecea prin apropiere, il intreba pe paznic ce se intampla. Paznicul raspunde: - Sa traiti. Soldatul X va raporteaza ca soldati violeaza perna. Putin nedurimet inca, capitanul pleaca, cu gandul sa nu isi puna acum mintea cu ei.A doua zi capitanul se duce in camera soldatilor si le spune:- ''Cine nu a violat perna sa faca un pas in fata''. Dintre toti dar unul face un pas in fata.Capitanul:- ''Bravo soldat! Cum te cheama?''. Soldatul raspunde:- Gigi Perna, sa traiti!

Adauga Un Comentariu


În urmă cu un an, Giovani Becali descoperea un nou „El Dorado" pentru jucătorii români: Terek Groznîi, echipă din Cecenia, dar care activează în campionatul Rusiei.

ProSport a fost singurul ziar din România care a avut un trimis special atunci când Pancu, Mărgăritescu şi Florentin Petre au semnat cu echipa lui Ramzan Kadârov, preşedintele-dictator al insolitei grupări. Reportajele din fosta zonă de conflict au spus multe despre ceea ce trebuie să îndure un jucător aflat la final de carieră doar pentru a-şi asigura un trai decent după retragere. Dar nu totul. Ultimii doi români care au încercat să se aventureze în Cecenia, Marius Niculae şi Marius Constantin, s-au întors vineri seară cu sentimente contradictorii. Primul, nemulțumit de ceea a văzut la Terek, iar cel de-al doilea, supărat că a ratat şansa de a câştiga de trei ori mai mult decât la Rapid.

Kadârov: „Nu mai dau niciun ban”

Conform surselor ProSport, transferul celor doi jucători ar fi picat după ce miercurea trecută, în Cupa Rus ... Detalii... »

Adauga Un Comentariu


Echipa antrenată de Ernesto Valverde a reuşit să obţină o victorie mai mult decât concludentă în primul meci amical al sezonului, împotriva echipei de ligă a treia regională, FC Navata.

Dintre marcatorii celor 27 de goluri ale „Submarinului Galben” s-au remarcat Jonathan Pereira, cu şapte reuşite, Llorente şi Marco Ruben cu patru goluri fiecare, urmaţi de Escudero cu o „triplă”. Montero, Pires şi Fuster au reuşit să marcheze câte o dublă, iar Cani, Matilla şi Marcos Garcia (penalti) câte un gol fiecare. După partidă, jucătorii lui Villareal au sărbătorit victoria la un grătar.

Într-un alt amical cu multe goluri al acestei veri, disputat acum circa două săptămâni, Vfl Wolfsburg, campioana Germaniei, s-a impus cu scorul de 32-0 în faţa amatorilor de liga a noua, SV Germania Blumenhagen.

Adauga Un Comentariu

Lista De Bancuri

e-advertising

PaidVerts

PaidVerts

PaidVerts

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Recomandă

Sondajul nostru

Evaluează site-ul

Bancuri Noi

Read more...

Bancuri Noi