Bancuri Cu Si Despre Soacre Testul socrilor

Testul socrilor

Un barbat deapan amintiri din tinerete:
Ma simteam un om fericit, iar in scurt itmp aveam sa devin unul implinit. Urma sa ma casatoresc, cu iubita mea, ai carei parinti erau extrem de bogati. Un singur lucru nu-mi dadea pace, si acela era viitoarea soacra. Mai precis, frumusetea ei. Era o femeie superba si destepta, care rivaliza cu fiica ei, doar varsta fiind cea care facea o oarecare diferenta. Mama-soacra nu pierdea nici o ocazie sa flirteze cu mine.
Intr-o zi m-a sunat si m-a chemat la ea, ca sa verificam impreuna invitatiile pentru nunta. Era singura, si cand am ajuns mi-a soptit ca in curand am sa ma casatoresc, iar ea va suferi. Mi-a zis ca are sentimente puternice fata de mine, pe care nu le putea trece cu vederea. Asa ca inainte de a ma casatori cu fiica ei, isi dorea sa facem dragoste o singura data. A plecat in dormitor cu un scop anume, si mi-a promis ca ma-asteapta.
Am iesit din casa, iar in fata portii - spre stupoarea mea - am dat nas in nas cu viitorul meu socru. Acesta tinea in mana o pusca de doborat ursi. Inainte de a ma dezmetici, m-a luat in brate si mi-a marturisit ca sunt foarte fericiti ca am trecut micul lor test de fidelitate.
MORALA: Sa-ti tii intotdeauna prezervativele in masina.
Comentarii   

Adauga Un Comentariu

Lista De Bancuri

e-advertising

PaidVerts

PaidVerts

PaidVerts

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Recomandă

Sondajul nostru

Evaluează site-ul

Bancuri Noi

Read more...

Bancuri Noi