Bancuri Cu Si Despre Motociclisti Idiotul sta in cerc

Idiotul sta in cerc

Un idiot se casatoreste cu o tanara frumoasa si pretioasa. Pleaca ei cu masina in luna de miere. Pe drum sunt opriti de o gasca de motociclisti sadici. Seful gastii il vede pe tip si isi dea seama de pe moaca sa ca e idiot, asa ca ii striga:
-~- Ba, (cuvant jignitor), iesi din masina cu tanara, frumoasa si pretioasa ta sotie!
Idiotul, fiind idiot si toate cele, nu iese. Atunci motociclistii ii ia cu forta, ii scot pe amandoi din masina si ii aduc in fata sefului gastii. Acesta ii spune idiotului:
-~- Ba, (cuvant jignitor), iata cum stau lucrurile: eu o sa desenez un cerc pe pamant...
Seful gastii de motociclisti deseneaza cercul, apoi continua:
-~- Iar acum eu si cu gasca mea de motociclisti sadici o vom viola si o vom sodomiza in toate modurile posibile pe tanara, frumoasa si pretioasa ta nevasta, iar tu o sa stai in cercul acesta si nu o sa te misti, ca altfel ati belit-o amandoi. Ai inteles?! N-ai voie sa iesi din cercul acesta!
Idiotul sta in cerc iar gasca de motociclisti sadici o ia pe sus pe tanara, frumoasa si pretioasa fata si o batjocoresc in toate felurile posibile, o violeaza, o chinuie, o tortureaza etc. . Spre sfarsit, cand tanara, frumoasa si pretioasa fata nu mai putea nici sa tipe, nici sa implore mila, idiotul incepe sa râdă in hohote, cu sughituri, un râs cu pofta, cutremurandu-se din tot corpul. Seful gastii de motociclisti sadici se uita la idiot si se gandeste: "mai, ceva nu e-n regula...". Isi scoate scula de unde-o avea bagata, isi incheie pantalonii si se apropie de idiot, care râdea in continuare cu si mai multa pofta. Seful gastii de motociclisti sadici il intreaba:
-~- Ba, (cuvant jignitor), ce e asa de amuzant in faptul ca noi am violat-o si am sodomizat-o pe tanara, frumoasa si pretioasa ta sotie?!
Idiotul, abia putand sa se abtina din râs, raspunde:
-~- Pai e amuzant... hi hi... E foarte amuzant... hi hi hi... ca in timpul in care voi faceati asta... ha ha hi hi hi... eu am iesit de vreo cinci ori din cerc... ha ha ha ha ha...
Comentarii   

Adauga Un Comentariu

Lista De Bancuri

e-advertising

PaidVerts

PaidVerts

PaidVerts

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Recomandă

Sondajul nostru

Evaluează site-ul

Bancuri Noi

Read more...

Bancuri Noi