Bancuri Din Sport Fotbalul in Cecenia

Fotbalul in Cecenia


În urmă cu un an, Giovani Becali descoperea un nou „El Dorado" pentru jucătorii români: Terek Groznîi, echipă din Cecenia, dar care activează în campionatul Rusiei.

ProSport a fost singurul ziar din România care a avut un trimis special atunci când Pancu, Mărgăritescu şi Florentin Petre au semnat cu echipa lui Ramzan Kadârov, preşedintele-dictator al insolitei grupări. Reportajele din fosta zonă de conflict au spus multe despre ceea ce trebuie să îndure un jucător aflat la final de carieră doar pentru a-şi asigura un trai decent după retragere. Dar nu totul. Ultimii doi români care au încercat să se aventureze în Cecenia, Marius Niculae şi Marius Constantin, s-au întors vineri seară cu sentimente contradictorii. Primul, nemulțumit de ceea a văzut la Terek, iar cel de-al doilea, supărat că a ratat şansa de a câştiga de trei ori mai mult decât la Rapid.

Kadârov: „Nu mai dau niciun ban”

Conform surselor ProSport, transferul celor doi jucători ar fi picat după ce miercurea trecută, în Cupa Rusiei, Terek Groznîi a pierdut în faţa unei echipe din liga a III-a, Mordovia Saransk, 1-2. Rezultatul l-a înfuriat la culme pe Kadârov, care a ameninţat pe toată lumea – de la conducere la antrenori şi jucători – că vor fi micşorate salariile şi primele de joc! Preşedintele le-a reproşat faptul că s-a ratat o şansă unică, aceea de a profita de un culoar bun pentru cucerirea celui de-al doilea trofeu al clubului, după Cupa din 2004 (atunci când Terek era în liga secundă). „Nu mai dau niciun ban la club! Nu sunteţi în stare să câştigaţi cu o echipă de liga a III-a, atunci la revedere!”, ar fi „tunat" patronul. Kadârov era supărat pentru că, după prima fază a Cupei Rusiei, nicio echipă din prima ligă nu rămăsese în cursă, Terek având șanse mari să câștige trofeul.

„Aici nu-i Terek Bucureşti!”

Mărirea coloniei româneşti de la Terek, care se prefigura odată cu venirile lui Marius Niculae şi Marius Constantin, nu le-a picat prea bine rușilor din echipă, numărul stranierilor ajungând la 13. Drept urmare, în timp ce „Săgeată" şi Constantin negociau cu reprezentanţii ruşilor, veteranii lui Terek le-au transmis un mesaj lui Pancu, Mărgăritescu şi Florentin Petre. „Aici nu-i Terek Bucureşti”, a fost declaraţia cu iz de ameninţare a colegilor, care erau deranjaţi şi că românii ar fi ocupat toate cele cinci locuri destinate extracomunitarilor din rândul titularilor.

Ciudăţenii din Cecenia

• Bărbaţii care umblă cu pantaloni scurţi pe stradă riscă două săptămâni de închisoare
• Cine aruncă o hârtie sau o ţigară pe jos este pasibil de închisoare pentru 11 zile
• Jucătorii de la Terek nu au voie să stea cu soţiile decât ziua, pentru că seara acestea „le distrug energia”
•Nimeni nu vorbeşte limbi de circulaţie internaţională la Terek Groznîi


Comentarii   

Adauga Un Comentariu

Lista De Bancuri

e-advertising

PaidVerts

PaidVerts

PaidVerts

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Recomandă

Sondajul nostru

Evaluează site-ul

Bancuri Noi

Read more...

Bancuri Noi