Bancuri Cu Si Despre Doctori Bancuri, Glume Cu Doctori - Riscuri minore

Bancuri, Glume Cu Doctori - Riscuri minore

La o fermã este chemat un medic veterinar pentru a ajuta la imperecherea cailor. Unul insã nu vrea nici cum sã se apuce de treabã. Vãzind acestea, medicul scoate din buzunar o pastilã, o pune intr-o gãleatã plinã cu apã si-i roagã pe ingrijirtori sã i-o dea calului respectiv. Bea calul apa si dupã nici cinci minute parcã innebuneste, sare iepe si le-o trage la toate.
Vãzind acestea directorul fermei il chemã pe veterinar la el in birou si ii spune:
- As avea o mare rugãminte! Am vãzut adineauri cum calul acela le-a pus-o tuturor iepelor din fermã fãrã sã clipeascã. As dori si eu o pastilã din aceea. Stiti, de o vreme incoace viata mea sexualã merge din ce in ce mai prost, sotia este din ce in ce mai nemultumitã si vrea sã divorteze. Vã rog nespus de mult sã mã ajutati si vã promit cã mã revansez cu virf si indesat.
Induiosat de spusele omului, medicul ii dã si lui o pastilã, nu inainte insã de a-l preveni asupra riscurilor care apar:
- Luati pastila numai atunci cind sotia dumneavoastrã se aflã prin preajmã, dacã nu, o sã vã urcati pe prima femeie care vã va iesi in cale.
Dupã citeva luni se intilnesc din nou cei doi si medicul intreabã:
- Ei, a fost bunã pastila?
Putin ezitind, omul ii spune:
- Foarte bunã, numai cã prietenilor li s-a pãrut putin ciudat cã sotia mea, soacrã-mea si cele trei fiice ale mele au rãmas insãrcinate in acelasi timp.
Comentarii   

Adauga Un Comentariu

Lista De Bancuri

e-advertising

PaidVerts

PaidVerts

PaidVerts

Statistici


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Recomandă

Sondajul nostru

Evaluează site-ul

Bancuri Noi

Read more...

Bancuri Noi